Het was even spannend, maar de kogel is door de kerk. Er komt een derde editie van de populairste quiz van de Achtse Barrier.

Het belooft weer een leuke, spannende en oergezellige Quizavond te worden. Allerlei onderwerpen komen aan bod; muziek, sport, bekende personen, taal, wetenschap, geschiedenis, film, tv, politiek, kunst, eten en drinken, flora en fauna en ga zo maar door. Ook kom je doe-opdrachten tegen, moet je soms puzzelen en creatief zijn en moet je naar buiten en de wijk in.

WieWitWa WijkQuizJe speelt met je zelf samengestelde Team, bijvoorbeeld met familie, vrienden, buren, collega’s, leden van je sportvereniging of alles door elkaar. De Quiz is bedoeld voor alle inwoners van de Achtse Barrier, maar ook hulp van buiten de wijk is toegestaan.

De Quizavond is op 23 maart. Tussen 18.00 uur en 18.30 uur worden in De Mortel de Quiz-enveloppen uitgedeeld aan de Teamcaptains. Tussen 22.00 uur en 23.00 uur moeten de antwoorden daar weer ingeleverd worden.

En dan is het afwachten geblazen……
Voor het nakijken van alle antwoorden heeft de organisatie natuurlijk tijd nodig. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking op 6 april worden de winnaars bekend gemaakt in Wijkcentrum De Mortel.

Schrijf je hier in met je team!